Tuesday, December 21, 2010

Kelas membaking kek

Bak kata pepatah,menyelam sambil minum air.ish...apa merepek pagi2 ni.Camni,nak crita.Last week blk kg,pastu join kelas membaking kek yg dinajurkan oleh myshopbello.Kelas kat Butterworth.So,dah alang2 blk kg,terus join la kelas ni.memang tak rugi.

Memang dh biasa buat kek tapi selalunya yang kukus sebab tak berani nak bakar.Kalau kukus kek mesti jadi naik elok je.tapi kalau bakar kadang2 naik,kadang2 mendap.heheheh

So,masa kelas ni,puan wani @ wani (kwn sejak kat kolej lagi) hhheehe....dia dgn murah hati nyer menurunkan segala ilmu membaking kek yg dia ada.klu ada yg dia tak turunkan siap ko!hihihih....

Niat dihati nak wat bisnes skt2.hrp2 dpt support dr kwn2.*Saya yang baru bertatih


Gambar di ambil dari blog tuan punya kelas

3 comments:

~IZZAH~ said...

bagus ni... tingkatkan kemahiran dlm pelbagai bidang, boleh tambah pendapatan sampingan keluarga plus boleh sediakan makanan best2 kt family...

ishh... nk cari gak la kursus camni.. hehee

deqja said...

kat kl lagi byk kelas mcm ni.Macam2 jenis plak tu.

Bulan depan nak p kelas cup cakes lak.heheheh...

wanie said...

myshopbello mai jenguk dah blog tuan punya :P