Thursday, August 12, 2010

Season 4 - Cute Funny Eating Baby


Baru je lagi di dalam dunia blogging ni.Tengok2 Cute Funny Eating dah masuk season 4. Kali ni tak boleh lepas kan.Hadiah2....Fuh menarik tul.Waaallaaahhh!! So,sape yang berminat,yang ketinggalan.Klik di SINI. Due date 15 Ogos 2010 @ 2pm

Saya sertakan gambar dua orang anak-anak saya yang sedang asyik makan
*
*
*
*
*
*
*

Nama : Nur Aqilah binti Zurazman
Umur : 2 tahun (D.O.B: 1/9/2008)
*
*
*
*

Nama : Muhammad Aqif bin Zurazman
Umur : 9 bulan (D.O.B: 26/10/2009)

Penaja hadiah utama untuk Season 4 Cute Funny Eating Baby adalah Anje a.k.a Mama_Balqis....

"GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWIN ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM"


Syarat2 utama:
1) wajib menjadi follower : http://www.suziey.com/ , http://www.malinasiam.com/ , http://damiaqish.blogspot.com/ - DONE
2) Buat entry berkenaan contest ini and ada link balik. - DONE
3) Letak banner contest di side bar dan di dalam n3 contest - DONE
4) letak gambar anak yang paling lucu semasa makan.Letak nama dan umur anak - DONE
5) N3 contest hendaklah diakhiri dengan "GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWIN ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MALINASIAM.COM" - DONE
6) Summit link n3 pada comment box before 15 Aug 2010 - DONE

2 comments:

[-suziey-] said...

salam review.

ok checked n approved..

good luck to both ok:) thanks for joining...

~IZZAH~ said...

ada public vote x? kalau ada nak vote aqilah.. hai, klakar la awak ni. memang suka makan fruits ke? bagus tu..