Tuesday, September 21, 2010

Happy Birthday to Me

Happy birthday to me...happy birthday to me...happy birthday to Hasliza Mothar...happy birthday to me....Wahhh...menyanyi untuk diri sendiri.hahhahaa....ade sape2 nak tolong nyanyikan ke :) kalau nak tau berapa banyak umur saya,kira la ada berapa lilin tu.hik3.banyak tu la umur saya.(takut tgk lilin yang banyak sgt.byk tul angka umur sayakan)

Awal2 pagi dah dapat wish n kiss dr my hubby.wah statement berani ni.dalam tak sedar pukul berapa dia wish.thanks abg.Menjadi orang pertama wish utk sayang.Menjadi teman,sahabat,suami dan abah kepada sayang dan dua anak2 kita.Sayang tak kisah walaupun tiada hadiah istimewa tapi ingatan dan kasih sayang abg sudah mencukupi.betul ke ni?betul....ikhlas dari hati

Terima aksih banyak2 kepada kwn yg wish tak kira dengan apa cara sekali pun.samada melalui FB ataupun HP.Semoga doa kalian untuk saya dimakbulkan.doa saya moga Allah memberkati kalian semua.

Apa yang saya hajati:
1) Sentiasa mendapat keberkatan dari Allah Taala
2) Diberi kesihatan yang baik supaya saya sentiasa dapat beribadat dan menjaga amanah yang Allah kurniakan dengan baik
3) Dimurahkan rezeki
4) Dipanjangkan umur
5) Mendapat pekerjaan yang lebih baik
6) Menjadi manusia atau insan yang lebih baik dari sebelumnya

nota deqja: saya menantikan wish dari seseorang yang ada hbgn rapat dgn saya.adakah dia akan wish utk saya.mustahil dia tak tau sedangkan dalam fb dah tertera my birthday to day.hmmmm....

3 comments:

>>EiN@>> said...

hehe,izzahke...sedapnyer kek....hepy besday 28yrs..xyh kira dh tau,hihihi..smoga wishlist tu sume tercapai yer....
nk kek skit..

deqja said...

waiting wish from my brother

~IZZAH~ said...

ciss, apa la k.ina ni... tengok ayat k.ija pun tau nak attack semacam je tu, tak kan i pulak..

nway.. happy birthday to k.ija. dah tuo... hehe